Prodej bytu 2+kk s terasou

7.980.000 ,-
Celkem 1 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Linda Petrášková
Bc. Linda Petrášková
telefon: 776745187
petraskova@dmpl.cz

Prodej bytu 2+kk s terasou

7.980.000 ,-
Popis nemovitosti:

Realitní společnost Dvořák&Petrášková reality vám v zastoupení za developera DMG STAV, nabízí k prodeji byt v osobním vlastnictví 2+kk s terasou o celkové ploše 105 m2. I speak fluently English. Do not hesitate to contact me for more information.

Byt s podlahovou plochou 49 m2, se nachází ve 2.NP novostavby, která byla zkolaudována v prosinci 2023. Bytová jednotka je součástí developerského projektu Rezidence Spojovací, ležící v širším centru Prahy, konkrétně v pražských Vysočanech.

Jednotka disponuje chodbou se vstupem do koupelnou se zděným sprchovým koutem, závěsnou toaletou, umyvadlem, topným žebříkem. Dále vstupem do obývacího pokoje, který je připravený na instalaci kuchyně, dle vaší představy a vstupem do ložnice. Na rozlehlou terasu o 56 m2 vstoupíte z obývací části skrze francouzské dvoukřídlé balkonové dveře. Podlahy v bytě jsou kombinace dlažby-RAKO (koupelna) a kvalitní vinylové podlahy v dílcích s příjemným dřevěným dekorem. Vytápění zajišťuje teplovodní podlahové topení s regulací v jednotlivých obytných místnostech. Vstupní dveře jsou s ocelovou zárubní o bezpečností třídě 2. Interiérové dveře byly osazeny magnetickými západkami pro větší komfort jejích zavírání.

K bytu je možné dokoupit sklep a garážové stání za zvýhodněnou cenu, avšak koupě bytu není příslušenstvím podmíněna.

V projektu jsou k dispozici i jiné 2+kk a 3+kk byty, ráda Vám je na osobní prohlídce ukážu.

Vysočany by se mohly stát v budoucnu „příštím Karlínem“. Autobusová zastávka je přímo před domem a stanice metra B Palmovka je vzdálená 5 minut jízdy autobusem. Naproti Rezidenci Spojovací se nachází prestižní gymnázium Jaroslava Seiferta. V dosahu je také O2 aréna, Galerie Harfa, park Třešňovka, Welness Hotel Step, Saunový Svět Infinit, vlakové nádraží, Lidl a mnoho dalšího.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Základní propočet hypotéky je možné získat při domluvené prohlídce nemovitosti. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Volejte 7 dní v týdnu. Ráda se s vámi uvidím na prohlídce.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24021
Typ bytu:
2+kk
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 9
Spojovací 1051/27
K nastěhování od:
29.5.2024
Plocha terasy:
56 m2
Podlaží:
2. podlaží z 5 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
3. sklepních podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Rušná část obce
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 06' 0.633"N, 14° 29' 31.483"E