Prodej bytu 2+kk, Praha 4 - Nusle

6.399.000 ,-
Poplatky do SVJ 2432,- Kč!
Celkem 20 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Martin Dvořák
Martin Dvořák
telefon: 607729755
dvorak@dmpl.cz

Prodej bytu 2+kk, Praha 4 - Nusle

6.399.000 ,-
Poplatky do SVJ 2432,- Kč!
Popis nemovitosti:

Realitní společnost Dvořák&Petrášková reality vám nabízí k prodeji byt v pražských Nuslích v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, o užitné ploše 48m2, s lodžií 1,8m2 a velkým sklepem o ploše 9m2.

Byt o užitné ploše 48m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Nabízí vstupní předsíň, ze které je přístupná koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Dále vstup do obývacího pokoje, který je spojen s velkým a prostorným kuchyňským koutem. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči jako je horkovzdušná el. trouba, el. varná sklokeramická deska, myčka nádobí, pračka, mikrovlnná trouba, digestoř a lednička s mrazákem. Z obývacího pokoje se také dostanete skrze praktickou chodbičku s knihovnou na lodžii, která má necelé 2m2. Ložnice je taktéž přístupna z obývacího pokoje a naleznete v ní velmi praktickou velkou 4,5m dlouhou vestavnou skříň.

Byt je po celkové rekonstrukci, kdy se měnily rozvody elektřiny, vody, odpadů, rozvody topení vč. nového plynového kotle, který je umístěný v kuchyňské lince ve skříni a stará se jak o teplo, tak o ohřev vody. Okna jsou plastová dvoj-skla s roletkami, podlahy v bytě laminátové a v koupelně, na WC a v předsíni keramická dlažba. Je zde taktéž klimatizace v obývacím pokoji s jednotkou umístěnou na lodžii. K bytu náleží velkorysý a suchý sklep v –1. podlaží domu, který má rovných 9m2 a poskytne Vám tak naprosto dostatečný prostor pro uskladnění věcí. Je možné využít vnitroblok domu, kde je dostatek zeleně a místo pro posezení.

Cihlový dům ze 30. let, který je v udržovaném stavu se nachází v pražských Nuslích, kousek od Pankráce. U domu je tramvajová zastávka, ze které se dostanete na Metro C Pražského povstání a za domem z autobusové zastávky na Metro C Pankrác, obojí do 10 minut. Taktéž blízké Obchodní Centrum Arkády Pankrác, kde naleznete velký počet obchodů, restaurací a služeb. Kousek od domu je v pěší vzdálenosti park Jezerka, na který navazuje i známé divadlo Na Jezerce s kavárnou. Do 10 minut procházkou se nachází velmi známá Restaurace Na Květnici, kde lze posedět mezi vzrostlými stromy. Samozřejmostí jsou ihned v okolí ZŠ i MŠ.

Přímo v domě je v pronájmu vinárna a pivnice, takže samotný dům i SVJ výborně prosperují, i díky tomu jsou poplatky do SVJ při 3 osobách jen 2432,– Kč, Za elektřinu a plyn při současných cenách zaplatíte dohromady 3300,– Kč.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Základní propočet hypotéky je možné získat při domluvené prohlídce nemovitosti. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24012
Typ bytu:
2+kk
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 4
Na Veselí 738/34
Číslo bytu:
17
K nastěhování od:
1.8.2024
Plocha lodžie:
2 m2
Plocha sklepa:
9 m2
Výška stropu:
280 cm
Podlaží:
4. podlaží z 4 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
1930
Rok rekonstrukce:
2017
Výbava - popis:
Klimatizace
En. náročnost:
364 kWh/m2/rok
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 03' 24.728"N, 14° 26' 29.635"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: