Prodej bytu 4+1 s lodžií v Čížkovicích

3.490.000 ,-
Celkem 28 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Linda Petrášková
Bc. Linda Petrášková
telefon: 776745187
petraskova@dmpl.cz

Prodej bytu 4+1 s lodžií v Čížkovicích

3.490.000 ,-
Popis nemovitosti:

Realitní společnost Dvořák & Petrášková reality vám nabízí k prodeji byt s dispozicí 4+1 v osobním vlastnictví, umístěný v obci Čížkovice u Lovosic. Podlahová plocha bytu je 77 m2, lodžie 3 m2 a sklep 4 m2. Do not hesitate to contact me I speak fluently English.


Bytová jednotka je umístěna v 1. patře panelového domu, který prošel v posledních letech zdařilou revitalizací (nová fasáda, rozvody vody v domě, zateplení, střecha, poštovní schránky, zvonky). Nabízí čtyři světlé pokoje se samostatnými vstupy z chodby. Ložnice (16 m2) a obývací pokoj (18,6 m2) s prostornou lodžií a výhledem na známý hrad Hazmburk je orientována na jižní stranu. Dětské pokoje, každý s výměrou 10 m2 jsou orientovány na západní a severní světovou stranu. Nová kuchyňská linka je umístěna podél chodby. Do koupelny s toaletou (zděné jádro) byla umístěna prostorná rohová vana. Podlahy v předmětném bytu jsou plovoucí. Rozvody elektřiny jsou v mědi. Okna jsou plastová 2-skla. Parkování před domem. Dům disponuje společnou kolárnou/kočár­kárnou.

Zálohové platby do SVJ za bytovou jednotku pro 5 člennou rodinu vychází na 9.000,– Kč. Pro 1 osobu (pro představu) byla částka stanovena na 5.000 Kč.
PENB je v kategorii D, v domě není výtah.

Pokud byste chtěli byt koupit s investičním záměrem, cena měsíčního nájemného vychází na 17.000 + zúčtovatelné zálohové platby + energie.

Revitalizovaný panelový dům se nachází v obci Čížkovice u Lovosic, kde je umístěna mateřská a základní škola (do 5. třídy), pošta, večerka. Supermarket Lidl v Lovosicích (6 minut autem). Klidná lokalita s dobrou dostupností do Prahy, v Letňanech a na Černém mostě jste za cca 45 minut autem, nájezd na D8 je v blízkosti.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Základní propočet hypotéky je možné získat při domluvené prohlídce nemovitosti. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24026
Typ bytu:
4+1
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Čížkovice 265
Plocha lodžie:
3 m2
Plocha sklepa:
4 m2
Podlaží:
1. podlaží z 4 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Betonová
En. náročnost:
202 kWh/m2/rok
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 28' 58.758"N, 14° 01' 38.361"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: