Pronájem bytu 2+kk, 82m2, Praha 6 - Střešovice

24.000 ,- za měsíc
+ 5000 Kč poplatky
Celkem 18 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Martin Dvořák
Martin Dvořák
telefon: 607729755
dvorak@dmpl.cz

Pronájem bytu 2+kk, 82m2, Praha 6 - Střešovice

24.000 ,- za měsíc
+ 5000 Kč poplatky
Popis nemovitosti:

Realitní kancelář Dvořák&Petrášková reality Vám nabízí k pronájmu podkrovní byt v o velikosti 2+kk a celkové užitné ploše 82,4m² ve velmi klidné části pražských Střešovic.

Byt se nachází v podkroví 3 patrového secesního cihlového domu Liberty House se 7 bytovými jednotkami, který je ve velmi dobrém stavu, prošel rekonstrukcí bytových jednotek a společných prostor, osvětlení, atd. Po rekonstrukci je taktéž střešní krytina a fasáda. Bytová jednotka nabízí v zádveří schodiště předsíň se vstupem na zastřešený balkón, dále vstup do prostorného obývacího pokoje s jídelnou, kuchyňskou linkou a krbem a útulnou ložnici se vstupem do koupelny. Ta je vybavena proskleným sprchovým koutem, rohovou vanou, WC, bidetem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem s LED osvětlením. Koupelna je odvětrávaná a obložená velkoformátovým obkladem v designu mramoru. O vytápění se stará plynový kotel, ale celý byt je možné vytápět krbovými kamny, do pokojů jsou vyvedeny průduchy, které zajišťují proudění tepla. V obývací části je kompletní kuchyňský set s elektrickou troubou, elektrickou sklokeramickou varnou deskou, plynovou varnou deskou a digestoří s odtahem do komínu + odpad a voda na pračku, příprava na myčku nádobí.

V pokojích jsou zásuvky s rozvody SAT/TV, internet, v bytě je položená laminátová podlaha, střešní okno a okna do zahrady domu. Krovy jsou zateplené cca. 40cm foukané izolace, která zajistí perfektní pohodlí před zimou i horkem bez tepelných mostů.

Ke společným prostorům patří např. prádelna a okrasná terasa ve dvoře domu přístupná z dřevěné lávky z chodby 2. patra.

Lokalita je opravdová dominanta, ulice Na Petynce, která je přesně na pomezí pražského Břevnova a Střešovic je jednosměrná a nebude Vás tak obtěžovat rušný provoz. Jedná se o velmi žádanou lokalitu Prahy 6, zejména kvůli dobré dostupnosti do centra, velkému počtu zeleně a parků a výborné občanské vybavenosti. V bezprostřední blízkosti je park se zámečkem Kajetánka, koupaliště Petynka, Břevnovský klášter se zahradami a Obora Hvězda. Nechybí velké množství dětských hřišť, restaurací a obchodů + několik ZŠ a MŠ.

Bez provize RK! Měsíční nájemné činí 24 000 Kč + poplatky za služby 5 000 Kč. Kauce ve výši 2 nájmů.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24001
Typ bytu:
2+kk
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 6
Na Petynce 133/126
Nemovitost byla již pronajata
K nastěhování od:
1.2.2024
Plocha podlahová:
78 m2
Plocha balkonu:
2 m2
Výška stropu:
250 cm
Podlaží:
3. podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2023
Vydaný certifikát:
F - Velmi nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 05' 18.389"N, 14° 22' 13.891"E